Våra tjänster

Vi jobbar alltid för att göra de bästa naglarna för våra besökare, men vi känner att det inte är nog. Vi har därför 3 unika egenskaper som vi alltid har för våra kära besökare. läs mer om våra 3 egensakper neråt

du kan se våra behandling och prislista "här"

 

►Professionell◄

Vi på Beautiful Nails har en lång efarenhet inom naglar och vill gärna ge våra besökare det bästa behandling vi har att erbjuda, Därför vill vi ge vår råd för att du ska få din önskemål uppfylld hos oss. Vi tycker helt enkelt det är viktigt att ni ska vara nöjda med eran vackra naglar.

 

 

►Kvalitet◄

Våran verktyg är top notch och inget mindre får ska det vara. Vi ser alltid till att vara uppdaterade inom skönhetvård för både naglar och hälsan. Så vi kan arbeta med trygghet med att ge er den bästa  Kvalitet för dina naglar.
Därför kan våra besökare bara slappna av och tar det lungt hos oss.

 

 

►nöjd kund◄

Skulle det vara så att du inte är nöjd så kan vi ge tillbaka pengarna, vi gör vår bästa men det finns dåliga tider för oss också. därför hoppas vi att ni ger oss en andra chans om ni inte skulle vara nöjd.

Vi erbjuder även en vecka garanti på naglarna om de skulle gå sönder under en vecka oavsett anledning så fixar vi det gratis mot uppvisande kvitto.