FAQ

Hur länge tar en vanlig besök hos er?

Det beror från person till person, men vanligvis så tar bara en besök från 90 min till 120 min.
För att korta på tiden rekommendera vi att ni uppger så mycket information när ni bokar tid, det underlättar vårt arbete och vi vet vad för vertyg som kommer behövas.

 

 

Vad är skillnaden på förstärkning och förlängning?

Förlängning till nagel innebär att man sätter en konstgjord nagel ovanför sin egen nagel så det ser längre ut, man förlänga sin nagel med andra ord.
Förstärkning därimot jobbar man med det nuvarande naglar genom sätta konstmaterial som läggs ovanpå egens nageln, detta kommer växa ut med din nagel
och behöver regelbundet fylla på eller tar bort här i salongen.

 

Vad är det för skillnad mellan akyrl och Géle 

Acryl blandas till under behandlingen, pulver och vätska, och torkar/härdar snabbt under arbetets gång ( lufttorkar). Det finns alltså en "tidspress" på terapeuten, men även en chans att forma om nageln genom att tvinga matrialet till önskad form under torkprocessen eftersom den torkade är den slutgiltiga. Acrynageln blir i färdigt tillstånd  hård och moståndskraftig, men som följd mindre flexibel, ofta uppmanas kunden att använda olja för att förbättra "gunget" i nageln.

Gele är färdigblandad redan i den lilla burken och måste torkas/härdas i en sk UV-lampa, den ser ut som ett litet solarium för handen. Uv-ljuset gör att matrialet stelnar och ger därför terapeuten mer tid att arbeta fram det utseende som hon har tänkt till kunden. Dock går inte att tvinga till någon annan form på nageln än den naturliga. Gelenageln blir i färdigt tillstånd flexibel och "lätt".

Källa 

 

Tar ni Kort?

Just nu tar vi ingen kort i salongen, kanske kommer vi införa det en snarframtid skulle både undelätta för både oss och er. Annars så finns en bankomat inte längre än 50 m från våra salong.

 

Kan jag få rabatt? jag har varit hos dig flera gånger

Nej, om inte du har en erbjudande som du kan visa upp från vår salong kan vi ej ger dig rabatt.

Varför går era priser upp?

Vi som många andra företag utvecklar oss hela tiden, vi sätter priserna där vi anser är rätt för både våra besökare och till våra terupter för allas trevnad.

 

Nu visste jag inte att ni hade ändrat på priserna.

För att det ska vara solklart har vi faktis en prislista i våra salonger, den ligger brevid vid recptionen. Det är upp till er att läsa våra priser innan ni bestämmer er för att göra en behandling. Annars fråga våra nagelterupter vad det kommer att kosta innan ni börjar en behandling. Vi kommer ta betalt för vårt arbete för enligt prislistan inte era prislista. Därför är det viktig att ni kolla priserna minst en dag innan, så slipper både du och oss allt det otrevliga och onördigheter.

Skulle det vara så att ni verkligen inte vill ha naglar för dessa priserna så kan vi avboka er endast före och inte efter ni har gjort behandligen då tar vi fullt pris oavsätt.

 

 

Har du några frågor du vill ställa oss? tveka inte vi svarar på allt.


(Lämna tom)